Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks Ltd.

Grebničanke i Grebničani dali potporu Stjepanu Piljiću i listi HDZ-a

domgrebnice m

GREBNICE, 28.09.2016. godine - HDZ BiH je u okviru provedbe Izborne strategije povodom održavanja Lokalnih  izbora u BiH 02. listopada 2016. godine održao Javnu tribinu u Grebnicama. Nazočne mještane i goste u ulozi domaćima pozdravio je Miljenko Lušić povjerenik Mjesne zajednice Grebnice (koji ovu dužnost obnaša otežano jer bivši povjerenik Luka Kobaš mu nikada nije predao pečat mjesne zajednice!), te Mato Brkić – dopredsjednik ŽO HDZ BIH Posavina i ministar poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva u Vladi Županije Posavske koji su ukazali na neprihvatljiv i ignorirajući odnos općinskog načelnika prema lokalnoj zajednici u Grebnicama kao i o projektima i planovima Vlade Županije Posavske za područje općine a posebno MZ Grebnice.

Bazičanke i Bazičani uz Stjepana Piljića i tradicionalno uz HDZ BiH

 bazik mBAZIK, 27.09.2016. godine - HDZ BiH je u okviru provedbe Izborne strategije povodom održavanja Lokalnih izbora u BiH 02. listopada 2016. godine održao Javnu tribinu u Baziku. Nazočne mještane i goste u ulozi domaćima pozdravio je Mijo Grgić povjerenik Mjesne zajednice Bazik te Mato Brkić – dopredsjednik ŽO HDZ BIH Posavina i ministar poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva u Vladi Županije Posavske koji su ukazali na neprihvatljiv i ignorirajući odnos općinskog načelnika prema lokalnoj zajednici u Baziku kao i o projektima i planovima Vlade Županije Posavske za područje općine a posebno MZ Bazik.

Pozivnica na Javne tribine HDZ BiH na području općine Domaljevac – Šamac

 Stjepan PiljicU sklopu predizborne promidžbe za Lokalne izbore 2016. godine HDZ BiH Domaljevac – Šamac organizira Javne tribine na kojima će biti predstavljen Stjepan Piljić kandidat HDZ BiH za načelnika općine Domaljevac – Šamac, Program rada za razdoblje 2016. – 2020. godina kao i lista kandidata za Općinsko vijeće općine Domaljevac – Šamac. Čast nam je i zadovoljstvo pozvati Vas na tribine po slijedećem rasporedu:

KATARINA ĆOŠKOVIĆ iz Domaljevca kooptirana u predsjedništvo Zajednice žana HDZ BIH „Kraljica Katarina Kosača

zajednica zena logo75

Na drugoj sjednici Predsjedništva Zajednice žena HDZBiH Kraljica Katarina Kosača, kojom je predsjedavala predsjednica Marina Pendeš, a koja je održana u Orašju jednoglasnom Odlukom u Predsjedništvo je kooptirana Katarina Ćošković iz Domaljevca.

Izaslanstvo HNS i HDZ BiH na čelu s predsjednikom dr. Draganom Čovićem u općini Domaljevac-Šamac

dr. Mato Hrskanović, Stjepan Piljić, Zvonko Iljazović i dr. Dragan Čović

Visoko izaslanstvo HNS i HDZ BiH na čelu s predsjednikom i hrvatskim članom Predsjedništva BiH dr. Draganom Čovićem, Marinkom Čavarom, Lidijom Bradarom, Ivom Vincetićem, Mijom Matanovićem i Đurom Topićem posjetilo je općinu Domaljevac - Šamac odnosno Veterinarsko poduzeće Argus i Župni ured Grebnice.

HDZ BiH predao kandidacijske liste Središnjem izbornom povjerenstvu

predane liste 2016

HDZ BiH je predao ukupno 33 kandidature za načelnike općina

Članica Predsjedništva HDZ-a BiH i zastupnica u Zastupničkom domu Parlamenta FBiH Darijana Katić, danas je u Središnjem izbornom povjerenstvu predala kandidacijske liste HDZ-a BiH za predstojeće listopadske lokalne izbore u BiH.

HDZ BiH je predao ukupno 33 kandidature za načelnike općina, uključujući i 7 kandidata sa koalicijama, te 67 listi za općinska, odnosno gradska vijeća, uključujući i 16 listi sa koalicijama.

Sukladno Uputstvu o redoslijedu i rokovima izbornih aktivnosti za Lokalne izbore 2016. godine, danas 04.07.2016. godine u 16 sati ističe rok za ovjerene političke subjekte za podnošenje kandidacijskih listi.

Stranica 3 od 30

YOU ARE HERE: Home