Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks Ltd.

Održana Izborna skupština HDZ BiH TO Grebnice

OO HDZ BiH Domaljevac - ŠamacOdržana konstituirajuća sjednica IO TO

GREBNICE - Danas, 07.10.2009. godine u 19 sati održana je Izborna skupština HDZ BiH temeljne organizacije Grebnice. Na skupštini je, od 13 kandidata, izabran Izvršni odbor temeljnog ogranka Grebnice koji broji 7 članova.

Održana Izborna skupština HDZ BiH TO Bazik

HDZ BiH OO Domaljevac - ŠamacOdržana konstituirajuća sjednica IO TO

BAZIK - Danas, 04.10.2009. godine u 18 sati održana je Izborna skupština HDZ BiH temeljne organizacije Bazik. Na skupštini je izabran Izvršni odbor temeljnog ogranka Bazik koji broji pet članova.

Formirana Zajednica žena HDZ BiH 'Kraljica Katarina Kosača'

Zajednice žena HDZ BiH Kraljica Katarina KosačaNakon Izborne skupštine održana konstituirajuća sjednica

DOMALJEVAC - U nedjelju 27. rujna 2009. godine s početkom u 16 sati održana je u dvorani Hrvatskog kulturnog centra u Domaljevcu Izborna skupština Zajednice žena HDZ BiH "Kraljica Katarina Kosača". Na Skupštini je izabrano 9 članica koje će činiti Općinski odbor Zajednice žena općine Domaljevac - Šamac.

OO HDZ BiH Domaljevac - Šamac održao konstituirajuću sjednicu

OO HDZ BiH Domaljevac - ŠamacIzabran predsjednik i 2 potpredsjednika

DOMALJEVAC - OO HDZ BiH Domaljevac - Šamac održao je u ponedjeljak 06.07.2009. godine svoju konstituirajuću sjednicu na kojoj je donesena Odluka o izboru predsjednika i dva potpredsjednika OO HDZ BiH Domaljevac - Šamac. Za predsjednika je izabran Željko Ćošković iz Domaljevca, a za potpredsjednike Marijan Tunjić iz Grebnica i Mato Brkić iz Bazika.

Održana Izborna skupština HDZ BiH Domaljevac - Šamac

HDZ BiH OO Domaljevac - ŠamacDOMALJEVAC - U nedjelju 05. srpnja 2009. godine s početkom u 18 sati održana je u dvorani Hrvatskog kulturnog centra u Domaljevcu Izborna skupština HDZ BiH općinske organizacije Domaljevac – Šamac. Na Skupštini je izabrano12 članova koji će činiti Općinski odbor HDZ BiH općine Domaljevac - Šamac.

Stranica 30 od 30

YOU ARE HERE: Home