Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks Ltd.

Zakazan nastavak prekinute sjednice Općinskog vijeća Općine Domaljevac – Šamac

opcina domaljevac-samac m

DOMALJEVAC – Predsjednik Općinskog vijeća Općine Domaljevac – Šamac Joso Marošević zakazao je, za 31.03.2015. godine, nastavak prekinute sjednice Općinskog vijeća Općine Domaljevac – Šamac. Sjednica zakazana za 25.03.2015. godine prekinuta je zbog nedolaska tehničke službe Općine Domaljevac – Šamac zadužene za tonsko snimanje i vođenje zapisnika. Na sjednici bi, između ostalog, trebao biti razmatran i Proračun Općine Domaljevac – Šamac. Dnevni red pogledajte u nastavku.

Prekinuta sjednica Općinskog vijeća Općine Domaljevac – Šamac

opcina domaljevac-samac m

DOMALJEVAC – Za jučer 25.03.2015. godine, zakazana sjednica Općinskog vijeća Općine Domaljevac – Šamac prekinuta je nakon što je utvrđeno da nisu osigurani minimalni tehnički uvjeti za održavanje iste. Zaključkom je utvrđeno da će sjednica biti nastavljena kada se osiguraju uvjeti za njeno održavanje, a najkasnije do kraja mjeseca ožujka.

Održan Kolegij Općinskog vijeća Općine Domaljevac - Šamac

opcina domaljevac-samac m

DOMALJEVAC, 16.03.2015. – Pod predsjedanjem Jose Maroševića, predsjednika Općinskog vijeća Općine Domaljevac – Šamac, održan je Kolegij Općinskog vijeća na kojemu je dogovoreno, za 25.03.2015. s početkom u 13.00 sati, održavanje XVI. redovite sjednice Općinskog vijeća. Sjednica će imati ukupno 15 točaka dnevnoga reda, a između ostalih bit će razmatran, u formi prijedloga, i Proračun za 2015. godinu.

Izabrani novi predsjednik i dopredsjednik Općinskog vijeća Domaljevac - Šamac

 

joso marosevic

DOMALJEVAC, 27.02.2015. – Danas je u Domaljevcu održana izvanredna sjednica Općinskog vijeća Domaljevac – Šamac na kojoj su izabrani novi predsjednik i dopredsjednik Općinskog vijeća, Joso Marošević i Zvonko Iljazović, te je usvojena odluka bitna za obnovu poljskih nasipa na području Opčine Domaljevac – Šamac.

PRIOPĆENJE ZA JAVNOST: Hoće li propasti 700.000 KM vrijedna obnova poljskih nasipa u Općini Domaljevac – Šamac?

nasip

DOMALJEVAC, 20.02.2015. - Ovim putem želimo upoznati građanke i građane općine Domaljevac-Šamac s krajnje neodgovornim postupanjem čelnih ljudi naše općine koji ne žele sazvati sjednicu Općinskog vijeća koja je potrebna da bi se pokrenula investicija obnove poljskih nasipa vrijedna 700.000 KM na lokalitetu Bazik – Domaljevac a koji štite preko 700 ha obradivih poljoprivrednih površina od izlijevanja rijeke Save.

Mato Prgomet sa suradnicima posjetio Dom zdravlja Domaljevac

dr mario pranjic

DOMALJEVAC, 28.01.2015. – Kandidat za načelnika i budući Općinski načelnik Općine Domaljevac – Šamac Mato Prgomet sa suradnicima posjetio je danas Dom zdravlja Domaljevac te se upoznao s planovima ali i poteškoćama s kojima se susreće ravnatelj dr. Mario Pranjić i ljubazni zaposlenici ove javne zdravstvene ustanove.

Stranica 6 od 30

YOU ARE HERE: Home