Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks Ltd.

Mjesto ne čini čovjeka, nego čovjek čini mjesto!

stav m

Na email adresu Općinskog odbora HDZ BiH Domaljevac - Šamac pristiglo je ovih dana puno dopisa naših sumještana u sklopu naše inicijative "Iznesite svoj STAV! Javno ili anonimno", pokrenute na našoj službenoj stranici www.hdzdomaljevac.org još u veljači 2012. godine. Za Vas smo danas izdvojili jedan od njih u kojemu je nepoznata osoba izrazila svoj stav na temu predstojećih izbora za načelnika Općine Domaljevac – Šamac. Kao i uvijek do sada dopis prenosimo u cijelosti onako kako smo ga i dobili:

Dr. Dragan Čović posjetio Domaljevac

covic domaljevac

DOMALJEVAC, 27.01.2015. - Predsjednik HDZ-a i HNS-a BiH i član Predsjedništva BiH iz reda hrvatskog naroda dr. Dragan Čović posjetio je danas Domaljevac te se na radnom sastanku pridružio kampanji za izbor načelnika Općine Domaljevac – Šamac. Tijekom svojeg izlaganja predsjednik Čović dao je bezrezervnu podršku kandidatu Mati Prgomet (Zanimljivo je napomenuti da je već ranije podršku Mati Prgomet dala i predsjednica Republike Hrvatske gospođa Kolinda Grabar Kitarović).

Gospodo lažete, a naš narod nije ni glup ni naivan!

banja

DOMALJEVAC, 26.01.2015. – Koliko samo treba biti drzak pa na službenoj stranici Općine Domaljevac – Šamac objaviti slijedeće: "Nakon poplava, kada ljudi u potrazi za poslom odlaze, vidimo koliko je opravdan kapitalni projekt izgradnje banja u našoj općini koje bi donijele novu vrijednost, nova radna mjesta, potaknuo bi se razvoj mnogih djelatnosti potrebnih za funkcioniranje banja a omogućio opstanak postojećih kako trgovine, ugostiteljstva tako poljoprivrednih i drugih obrtničkih zanimanja. Od projekta izgradnje banja u našoj općini nesmijemo odustati! Svi znamo razloge spriječavanja i koja je struktura u našoj općini spriječila izgradnju banja."

Ministar Mato Brkić: Sanirati kritičnu točku savskoga nasipa kod Pauka u Domaljevcu

nasip pauk

DOMALJEVAC, 22.01.2015. - Ministar poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva Županije Posavske Mato Brkić i dipl.ing.građ. Marijan Klaić, sektorski rukovoditelj obrane od poplava na savskom obrambenom nasipu, obišli su skupa sa dipl.ing.građ. Nedžadom Vilićem, savjetnikom direktora Agencije za vodno područje rijeke Save, jednu od kritičnih točaka savskoga nasipa na kojem je bilo procurivanja vode u prošlogodišnjim svibanjskim poplavama (lokacija u Domaljevcu kod benzinske „Pauk“).

Priopćenje HDZ-a BiH povodom održane sjednice Općinskog poglavarstva

opcina zgrada

DOMALJEVAC, 21.01.2015. – Na službenoj stranici Općine Domaljevac – Šamac objavljeno je da je danas održana sjednica općinskog poglavarstva na kojoj su "obrađivane" slijedeće teme: vodostaj rijeka, obnova poljskih nasipa, oslobađanje građana i poduzetnika od komunalne naknade i pomoć župnim uredima. Krenut ćemo redom kako su teme i pobrojane i analizirati koliko je ova sjednica bila u službi građana, a koliko je zlouporabljena u svrhu izborne promidžbe.

Popraviti odnos prema poduzećima od javnog značaja

fitozovic prgomet

DOMALJEVAC, 20.01.2015. – Kandidat za načelnika i budući Općinski načelnik Općine Domaljevac – Šamac Mato Prgomet sa svojim suradnicima posjetio je danas JP Elektroprivredu HZ HB d.d. Mostar Poslovnicu Domaljevac, susreo se s djelatnicima ovog javnog poduzeća i rukovoditeljem A. Fitozovićem te prikupio niz informacija bitnih za funkcioniranje ovoga poduzeća od općeg značaja te se upoznao s njihovim planovima za budućnost.

Stranica 7 od 30

YOU ARE HERE: Home