Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks Ltd.

Mato Prgomet posjetio Osnovnu školu Braće Radića Domaljevac

osnovna skola grb

DOMALJEVAC, 20.01.2015. - Da HDZ BiH nije niti malo pogriješio kada je svoja nastojanja usmjerio na imenovanje nove osobe na dužnost vd ravnatelja Osnovne škole Braće Radića u Domaljevcu nismo dvojili ni trena. Danas smo dobili i konkretnu potvrdu svojih uvjerenja kada je kandidat za načelnika i budući Općinski načelnik Mato Prgomet posjetio vd ravnatelja osnovne škole Stjepana Piljića.

Budući načelnik Mato Prgomet ima i tradicionalne vještine

 josicDOMALJEVAC, 19.01.2015. - Nakon što je nesebično dio sredstava od svoje kampanje iskoristio za podjelu tridesetak paketa pomoći obiteljima i pojedincima u potrebi, kandidat za općinskog načelnika i budući načelnik Općine Domaljevac – Šamac Mato Prgomet radno je proveo i ponedjeljak 19. siječnja 2015. godine te je upriličio niz sastanaka s gospodarstvenicima i predstavnicima javnih institucija.

Mato Prgomet predstavio predizborni program

radnisastanak

DOMALJEVAC, 18.01.2015. – Kandidat za općinskog načelnika na predstojećim prijevremenim izborima u Općini Domaljevac - Šamac, koji će biti održani 01.02.2015. godine, i budući načelnik Općine Domaljevac – Šamac Mato Prgomet predstavio je danas u Domaljevcu svoj predizborni program sastavljen od sedam točaka.

Mato Prgomet pomaže obiteljima i pojedincima u potrebi

 

Mato Prgomet Pomoc

DOMALJEVAC/GREBNICE/BAZIK, 17.01.2015. -  Kandidat za načelnika Općine Domaljevac – Šamac na predstojećim prijevremenim izborima, a nakon ostavke općinskog načelnika, odlučio se za nesvakidašnji potez. Dio sredstava namijenjenih za predizbornu kampanju nesebično je darivao pojedincima i obiteljima naših sumještana koji su u potrebi. Riječ je poklon paketima za oko tridesetak pojedinaca i obitelji u Domaljevcu, Grebnicama i Baziku koje je Mato Prgomet danas obišao sa svojim suradnicima.

Priopćenje za javnost

opcina domaljevac-samac m

DOMALJEVAC, 12.01.2015. – Na izvanrednoj sjednici Općinskog vijeća općine Domaljevac – Šamac, održanoj 10.01.2015. godine, vijećnička većina od 6 vijećnika razriješila je predsjednika i dopredsjednika Općinskog vijeća (Mario Ćošković i Alen Ćošković) kao i vršitelja dužnosti Općinskog načelnika Maria Jurkića.

Predsjednik Općinskog vijeća općine Domaljevac – Šamac odbio mandate dodijeljene od SIP-a BiH

opcina domaljevac-samac m

Jučerašnja sjednica Općinskog vijeća Domaljevac-Šamac prekinuta je nakon što nije bilo potrebite većine za usvajanje dnevnog reda. Prije početka sjednice trebala je biti verifikacija mandata dvoje novih vijećnika HDZ-a BiH koji su potvrđeni od Središnjeg izbornog povjerenstva (SIP) BiH. Iista stvar je jučer napravljena na sjednici Općinskog vijeća Orašje - prije usvajanja Izvoda iz Zapisnika sa prethodne sjednice i vijećničkih pitanja i inicijativa, Eldina Kukuljević (SBB BiH) položila je svečanu prisegu kojom je preuzela prava i dužnosti vijećnice u OV Orašje, nakon što je na mjesto vijećnika Rešida Beširević podnijela ostavku.

Stranica 8 od 30

YOU ARE HERE: Home