Josip Marković izabran za dopredsjednika Mladeži HDZ BiH

E-mail Ispis PDF

8. Konvencija Mladeži HDZ BiHMOSTAR - Za novog predsjednika Mladeži HDZ-a BiH izabran je Vedran Kožul, dok je za njegovu zamjenicu izabrana Ana Tolo. Novi dopredsjednici Mladeži su Andrea Martinović, Miroslav Papić i Josip Marković, dok je za glavnog tajnika izabran Igor Bašić, a međunarodnog Zdravko Jakiša.

Uz pružanje svestrane pomoći Mladeži, predsjednik HDZ-a BiH Dragan Čović ukratko je informirao mladež te stranke o događanjima na političkoj sceni u BiH te im dao poticaj da se još više uključe u politički život Hrvata u BiH.

Po riječima glavnog tajnika Mladeži HDZ-a BiH Igora Bašića, današnja konvencija je održana pod sloganom "ustrajno". "Time smo željeli poručiti da mi kao mladeži i Hrvati u BiH moramo biti ustrajni u rješavanju svog nacionalnog pitanja i svoje ravnopravnosti u BiH", kazao je Bašić. Dodao je kako je današnja konvencija bila isključivo izborna te će Mladež kroz naredne sjednica pripremiti svoj program koji će biti usvojen ne narednoj sjednici Središnjeg odbora Mladeži HDZ-a BiH.

Na današnjoj konvenciji sudjelovalo je oko 400 izaslanika HDZ-a BiH i gostiju iz HDZ-a Republike Hrvatske.

(FENA)

YOU ARE HERE: Vijesti Ostale vijesti Josip Marković izabran za dopredsjednika Mladeži HDZ BiH