Sigurnosna situacija u općini Domaljevac – Šamac

E-mail Ispis PDF

grb ds 125x95DOMALJEVAC - U petak, 14.02.2014., održana je IX. Sjednica Općinskog vijeća općine Domaljevac – Šamac na kojoj je razmatrano 12 točaka Dnevnoga reda, a najviše pozornosti vijećnika vladajuće većine izazvala je točka Informacija o stanju sigurnosti na području općine Domaljevac-Šamac.

 

Dnevni red

 1. Informacija načelnika između dviju sjednica Općinskog vijeća.
 2. Prijedlog odluke o raspisivanju natječaja za izbor predsjednika i članova Školskog odbora Osnovne škole Braće Radića Domaljevac.
 3. Prijedlog odluke o raspisivanju natječaja za izbor predsjednika i članova Upravnog odbora JU Doma zdravlja Domaljevac.
 4. Prijedlog odluke o raspisivanju natječaja za izbor predsjednika i članova Upravnog vijeća Centra za socijalni rad Domaljevac.
 5. Prijedlog odluke o produljenju mandata članovima Upravnog vijeća Doma zdravlja Domaljevac i članovima Upravnog vijeća Centra za socijalni rad.
 6. Prijedlog odluke o izmijeni odluke o davanju suglasnosti na kreditno zaduženje Doma zdravlja Domaljevac.
 7. Prijedlog odluke o povjeravanju javnih ovlaštenja.
 8. Program zajedničke komunalne potrošnje za 2014. godinu za period 01. 01. 2014. do 31. 12. 2014. godine.
 9. Izviješće o radu Općinskog vijeća Domaljevac-Šamac za period 01. 10. 2012. do 31. 12. 2013. godine.
 10. Program rada Općinskog vijeća Domaljevac-Šamac za 2014. godinu.
 11. Informacija o stanju sigurnosti na području općine Domaljevac-Šamac.
 12. Vijećnička pitanja.

Sve točke Dnevnoga reda o kojima je glasovano su na kraju i usvojene, a najviše zanimanja vladajućih izazvala je predzadnja točka na čije razmatranje je i potrošeno najviše vremena. Na prvi pogled, svima koji poznaju situaciju u općini Domaljevac – Šamac (gotovo redovite pljačke obiteljskih kuća?!), navedena činjenica je i razumljiva, ali vrijeme na sjednici nije utrošeno na ove stvarne probleme naših sugrađana već na javni linč jednoga policajca koji se "drznuo" napisati prometnu kaznu općini Domaljevac – Šamac.

Općinsko vijeće je usvojilo i određene zaključke, a prema izjavi koja se čula toga dana "načelnik općine Domaljevac – Šamac, nakon što je sve preuzeo, pokušava preuzeti i zapovjedništvo nad policijom"!

 
YOU ARE HERE: Vijesti HDZ BiH Domaljevac - Šamac Sigurnosna situacija u općini Domaljevac – Šamac