Mato Prgomet predstavio predizborni program

E-mail Ispis PDF

radnisastanak

DOMALJEVAC, 18.01.2015. – Kandidat za općinskog načelnika na predstojećim prijevremenim izborima u Općini Domaljevac - Šamac, koji će biti održani 01.02.2015. godine, i budući načelnik Općine Domaljevac – Šamac Mato Prgomet predstavio je danas u Domaljevcu svoj predizborni program sastavljen od sedam točaka.

Okosnicu programa, pored ostaloga što je danas izneseno i što će biti naknadno obrazloženo na predstojećim predizbornim javnim tribinama, čine ideja decentralizacije lokalne vlasti iz ruku jednoga čovjeka kao i zaustavljanja daljnje podjele među mještanima Općine Domaljevac – Šamac, a što je nažalost postala uobičajena praksa.

Mato Prgomet je između ostaloga istaknuo kako želi biti načelnik svih mještana Općine Domaljevac – Šamac, ali da o pitanjima bitnim za mjesne zajednice odluku trebaju donositi mještani te mjesne zajednice, a ne općinski načelnik te je najavio odmah nakon stupanja na dužnost raspisivanje izbora za vijeća mjesnih zajednica kao i njihovo aktivno uključivanje u život u općini.

- O podjelama među mještanima najbolje govori žalosna činjenica da su te podjele toliko duboke da zadiru i u pojedine obitelji, istaknuo je Prgomet te dodao:

- Vrijeme je za promjene!


 

YOU ARE HERE: Vijesti HDZ BiH Domaljevac - Šamac Mato Prgomet predstavio predizborni program