Budući načelnik Mato Prgomet ima i tradicionalne vještine

E-mail Ispis PDF

 josicDOMALJEVAC, 19.01.2015. - Nakon što je nesebično dio sredstava od svoje kampanje iskoristio za podjelu tridesetak paketa pomoći obiteljima i pojedincima u potrebi, kandidat za općinskog načelnika i budući načelnik Općine Domaljevac – Šamac Mato Prgomet radno je proveo i ponedjeljak 19. siječnja 2015. godine te je upriličio niz sastanaka s gospodarstvenicima i predstavnicima javnih institucija.

 Tijekom posjete Veterinarskoj stanici Domaljevac u sastavu poduzeću Argus d.o.o. Grebnice, razgovarao je s direktorom i osobljem o štetama koje je napravila prošlogodišnja svibanjska poplava na stočnom fondu u našoj općini i načinu njihovog saniranja, kao i o planovima za budućnost ove, za građane Općine Domaljevac – Šamac i Županije Posavske, izuzetno važne privatne ustanove.

Nakon posjete Veterinarskoj stanici Domaljevac Mato Prgomet sa suradnicima posjetio je i Policijsku stanicu Domaljevac - Šamac gdje se sastao sa zapovjednikom stanice i njegovim zamjenikom te se upoznao s njihovim materijalno - tehničkim potrebama u očuvanju sigurnosti u Općini Domaljevac - Šamac.

Tijekom posjete privatnom obiteljskom poduzeću DUO d.o.o. Domaljevac čiji je vlasnik Marijan Josić kandidat za načelnika i budući Općinski načelnik Mato Prgomet pokazao je svoju vještinu u tradicionalnom pletenju šibe čime se ovo obiteljsko poduzeće i bavi u suradnji sa svojim kooperantima. Sva proizvodnja je namijenjena izvozu na zapadna tržišta. Privatno obiteljsko poduzeće DUO d.o.o. pretrpilo je, u repromaterijalu i gotovim proizvodima, značajne štete tijekom prošlogodišnje svibanjske poplave što apsolutno nije prepoznato u Općini Domaljevac – Šamac. Očigledno - Vrijeme je za promjene.

YOU ARE HERE: Vijesti HDZ BiH Domaljevac - Šamac Budući načelnik Mato Prgomet ima i tradicionalne vještine