Dr. Dragan Čović posjetio Domaljevac

E-mail Ispis PDF

covic domaljevac

DOMALJEVAC, 27.01.2015. - Predsjednik HDZ-a i HNS-a BiH i član Predsjedništva BiH iz reda hrvatskog naroda dr. Dragan Čović posjetio je danas Domaljevac te se na radnom sastanku pridružio kampanji za izbor načelnika Općine Domaljevac – Šamac. Tijekom svojeg izlaganja predsjednik Čović dao je bezrezervnu podršku kandidatu Mati Prgomet (Zanimljivo je napomenuti da je već ranije podršku Mati Prgomet dala i predsjednica Republike Hrvatske gospođa Kolinda Grabar Kitarović).

Kandidat za načelnika općine i budući Općinski načelnik Općine Domaljevac – Šamac Mato Prgomet još jednom je predstavio svoj pobjednički program od 7 točaka:

  1. Gospodarstvo i mjere u gospodarstvu
  2. Otvoreni Općinski proračun kreiran prema potrebama korisnika
  3. Decentralizaciju vlasti iz ruku jednoga čovjeka
  4. Vraćanje ugašenih institucija
  5. Saniranje šteta od poplava na transparentan način
  6. Kapitalne investicije
  7. Rad na pronalaženju istine kao preduvjet relaksiranja odnosa među ljudima

- Vrijeme je za promjene, bit ću načelnik svih građana, izjavio je Prgomet.

Domaćin sastanka, predsjednik OO HDZ BiH Domaljevac – Šamac Željko Ćošković, pozvao je sve mještanke i mještane da izađu na izbore i da svoj glas daju uvjerljivo kvalitetnijem kandidatu – Mati Prgometu.

Tijekom radnog sastanka predsjednik Čović uručio je dr. Mati Hrskanoviću, kirurgu Županijske bolnice u Orašju, iskaznicu HDZ-a BiH i poželio mu dobrodošlicu u najjaču stranačku organizaciju Hrvata u BiH te pozvao i ostale mještanke i mještane Općine Domaljevac – Šamac da se pridruže HDZ-u BiH i da aktivnu sudjeluju na predstojećim unutarstranačkim izborima koji će biti održani u prvoj polovini 2015. godine.

Nakon održanog radnog sastanka delegacija HDZ-a BiH predvođena domaćinom Zlatkom Oršolić posjetila je poduzeće Yimor d.o.o. Domaljevac.

(uskoro video prilog)

YOU ARE HERE: Vijesti HDZ BiH Domaljevac - Šamac Dr. Dragan Čović posjetio Domaljevac