Mato Prgomet sa suradnicima posjetio Dom zdravlja Domaljevac

E-mail Ispis PDF

dr mario pranjic

DOMALJEVAC, 28.01.2015. – Kandidat za načelnika i budući Općinski načelnik Općine Domaljevac – Šamac Mato Prgomet sa suradnicima posjetio je danas Dom zdravlja Domaljevac te se upoznao s planovima ali i poteškoćama s kojima se susreće ravnatelj dr. Mario Pranjić i ljubazni zaposlenici ove javne zdravstvene ustanove.

Razgovaralo se o brojnim temama te se pokušalo zajednički doći do rješenja i iznalaženja mogućnosti kako bi se mještanima osigurala zdravstvena skrb i nakon 16 sati do kada dom zdravlja sada radi, a u navedene ideje idealno se uklopila dr. Ivana Josić iz Domaljevca koja je također sudjelovala na ovome sastanku i koja je izrazila želju da ostane kao zaposlenik doma zdravlja.

Dr. Pranjić informirao je Matu Prgometa i suradnike, prije svega dr. Matu Hrskanović koji je i predsjednik Upravnog vijeća zavoda zdravstvenog osiguranja Županije Posavske, s napretkom koji je učinjen u domu zdravlja ali i zamolio budućeg načelnika za više osjećaja za realnost i financijsku pomoć u budućem radu ove ustanove.

Mato Prgomet je izrazio spremnost sufinanciranja Doma zdravlja Domaljevac s jasnim iznosom predviđenim u Proračunu Općine Domaljevac – Šamac, što zadnjih godina baš i nije bio slučaj.

 

YOU ARE HERE: Vijesti HDZ BiH Domaljevac - Šamac Mato Prgomet sa suradnicima posjetio Dom zdravlja Domaljevac