Kako su izabrani predsjednik i dopredsjednik Općinskog vijeća Općine Domaljevac – Šamac

E-mail Ispis PDF

opcina domaljevac-samac m

DOMALJEVAC - Ovih dana brojne su špekulacije puštene u javnost oko izbora Jose Maroševića za predsjednika Općinskog vijeća Općine Domaljevac – Šamac kao i Zvonke Iljazović za dopredsjednika istog tijela. O tome kako su oni izabrani najbolje svjedoči činjenica da je izabran glasovima čak tri od četiri kluba vijećnika u Općinskom vijeću.

Potporu nisu dobili samo od Kluba vijećnika HSP BiH - Posavska stranka koji je bio suzdržan. Dokaz je i priopćenje objavljeno na službenoj stranici Općine Domaljevac – Šamac čiji ključni dio citiramo:

Citat: "Predsjednik općinskog vijeća Mario Ćošković zatražio je na samom početku sjednice da se imenuje novo rukovodstvo zbog njegovog prelaska na novu dužnost. U nastavku sjednice za predsjednika općinskog vijeća općine Domaljevac-Šamac izabran je Joso Marošević, a za dopredsjednika Zvonko Iljazović koji su dobili podršku od svih klubova vijećnika osim kluba vijećnika HSP BiH-Posavska stranka koji je bio suzdržan. Treća točka dnevnog reda je dobila podršku svih vijećnika te je jednoglasno usvojena." Kraj citata.

(Link: Link na objavljeno priopćenje Općine Domaljevac - Šamac na službenoj stranici www.domaljevac.ba))

Mario Ćošković, tadašnji predsjednika Općinskog vijeća, koji je zatražio na samom početku sjednice da se imenuje novo rukovodstvo zbog njegovog prelaska na novu dužnost, podržao je, u ime Kluba vijećnika HDZ 1990, izbor novog rukovodstva Općinskog vijeća!

Inače, III. izvanredna sjednica Općinskog Vijeća općine Domaljevac-Šamac, na kojoj se sve i dogodilo, održana je 27.02.2015. godine u sali za sjednice Općine Domaljevac – Šamac. Na istoj sjednici je usvojen i "Prijedlog Odluke o utvrđivanju javnog interesa za rekonstrukciju ljetnih nasipa Bazik i Domaljevac u K.O. Grebnice i K.O. Domaljevac".

YOU ARE HERE: Vijesti i priopćenja Općinska uprava Kako su izabrani predsjednik i dopredsjednik Općinskog vijeća Općine Domaljevac – Šamac