Dopredsjednik Općinskog vijeća primio predstavnike udruga proisteklih iz Domovinskog rata

E-mail Ispis PDF

vijenac m

DOMALJEVAC - U utorak 07.04.2015. godine, u uredu predsjednika Općinskog vijeća Općine Domaljevac – Šamac, održan je sastanak predsjednika udruga proisteklih iz Domovinskog rata (UDiVDR, HVIDR-e i UOPiN  - koje čine Koordinaciju udruga proisteklih iz Domovinskog rata) te Udruge nositelja ratnih vojnih odličja s dopredsjednikom Općinskog vijeća gosp. Z. Iljazović na temu obilježavanja 23. obljetnice 104. HVO Brigade (petak, 17.04.2015.).

Ovom prigodom predstavnici udruga su upoznali dopredsjednika Općinskog vijeća s programom obilježavanja te uputili poziv svim vijećnicima da svojom nazočnošću dostojanstveno obilježe ovu obljetnicu.

Dopredsjednik Općinskog vijeća prihvatio je poziv i obećao svu potrebitu pomoć koja je u skladu s njegovim mogućnostima te istaknuo kako je dostojanstveno obilježavanje ove obljetnice dužnost i obaveza svih nas.

- Dan je to kada se prisjećamo svih onih koji su obranili ove prostore, a posebice onih koji su za Domovinu položili svoje živote, dodao je.

 

 

Dopredsjednik Općinskog vijeća primio predstavnike udruga proisteklih iz Domovinskog rata

YOU ARE HERE: Vijesti i priopćenja Općinska uprava Dopredsjednik Općinskog vijeća primio predstavnike udruga proisteklih iz Domovinskog rata