Izabrani Izvršni odbori temeljnih ogranaka HDZ BiH Bazik, Grebnice i Domaljevac

E-mail Ispis PDF

izborna skupstina 2015 m

BAZIK/DOMALJEVAC/GREBNICE - U tijeku su unutarstranački izbori HDZ BiH na području općine Domaljevac – Šamac. U subotu, 20.06.2015. godine, održana je Izborna skupština Temeljnog ogranka HDZ BiH Bazik na kojoj je izabrano pet članova Izvršnog odbora temeljnog ogranka HDZ-a BiH Bazik, a dan poslije i Izborne skupštine Temeljnih ogranka HDZ BiH Grebnice, na kojoj je izabrano također pet članova Izvršnog odbora temeljnog ogranka HDZ-a BiH Grebnice i Domaljevac na kojoj je izabrano sedam članova Izvršnog odbora temeljnog ogranka HDZ BiH Domaljevac.

Izabrani su:

IO TO Bazik

 1. Josip Grgić
 2. Mato Brkić
 3. Mijo Grgić
 4. Dario Mamuzić
 5. Teea Lukač

IO TO Grebnice

 1. Mato Prgomet
 2. Miljenko Lušić
 3. Joso Marošević
 4. Pavo Čičić
 5. Marijana Prgomet

IO TO Domaljevac

 1. Ružica Leovac
 2. Ivo Piljić
 3. Danijel Vorgić
 4. Ilija Lucić
 5. Đuro Koturić
 6. Mijo Lucić

Na izbornim skupštinama po temeljnim ograncima izabrani su i izaslanici za Izbornu skupštinu općinske organizacije HDZ BiH Domaljevac – Šamac koja će biti održana tijekom predstojećeg vikenda i na kojoj će biti izabran novi Općinski odbor HDZ BiH Domaljevac – Šamac kao i izaslanici za županijsku izbornu skupštinu HDZ BiH Posavina.

 

YOU ARE HERE: Vijesti HDZ BiH Domaljevac - Šamac Izabrani Izvršni odbori temeljnih ogranaka HDZ BiH Bazik, Grebnice i Domaljevac