Grebničanke i Grebničani dali potporu Stjepanu Piljiću i listi HDZ-a

E-mail Ispis PDF

domgrebnice m

GREBNICE, 28.09.2016. godine - HDZ BiH je u okviru provedbe Izborne strategije povodom održavanja Lokalnih  izbora u BiH 02. listopada 2016. godine održao Javnu tribinu u Grebnicama. Nazočne mještane i goste u ulozi domaćima pozdravio je Miljenko Lušić povjerenik Mjesne zajednice Grebnice (koji ovu dužnost obnaša otežano jer bivši povjerenik Luka Kobaš mu nikada nije predao pečat mjesne zajednice!), te Mato Brkić – dopredsjednik ŽO HDZ BIH Posavina i ministar poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva u Vladi Županije Posavske koji su ukazali na neprihvatljiv i ignorirajući odnos općinskog načelnika prema lokalnoj zajednici u Grebnicama kao i o projektima i planovima Vlade Županije Posavske za područje općine a posebno MZ Grebnice.


Zvonko Iljazović – predsjednik OO HDZ BIH Domaljevac-Šamac i predsjednik OV Domaljevac-Šamac skrenuo je pozornost na sastav liste kandidata za Općinsko vijeće – liste sastavljene od visokoobrazovanih, poduzetnika, mladih osoba koje su se dokazale svojim vrijednim radom i koji su prepoznatljivi u lokalnoj zajednici.

 

Nazočnim Grebničankama, Grebničanima i gostima obratio se i nositelj liste HDZ BiH za Općinsko vijeće dr. Mato Hrskanović govoreći o važnosti popravljanja međuljudskih odnosa na području cijele općine Domaljevac – Šamac, a sve u interesu svih žitelja.

 

U daljem tijeku Javne tribine predstavili su se kandidati HDZ BIH za OV Domaljevac - Šamac iz Grebnica – Miljenko Lušić, Marijana Prgomet i Pavo Čičić koji su se izjasnili da će u Općinskom vijeću zastupati interese lokalne zajednice u Grebnicama, a kao prvi potez naveli su inicijativu za izgradnju Mjesnog doma. Kandidati su uputili poziv nazočnima da izađu na izbore i svoje povjerenje daju listi HDZ BiH za Općinsko vijeće Domaljevac - Šamac i Stjepanu Piljić – kandidatu HDZ BiH za načelnika općine.

 

Također su predstavljeni i ostali kandidati s liste HDZ BIH za OV Domaljevac-Šamac.

 

Na kraju Javne tribine nazočnima se obratio Stjepan Piljić – kandidat HDZ BiH za načelnika općine Domaljevac - Šamac i upoznao prisutne o projektima iz Izbornog programa za razdoblje 2016. – 2020. i jasnim i uvjerljivim govorom ukazao da samo investicijama i upošljavanjem zajedno možemo doprinijeti ostanku na ognjištima.


kandidati web

 

OO HDZ BIH Domaljevac - Šamac

Odjel za informiranje

 

YOU ARE HERE: Vijesti HDZ BiH Domaljevac - Šamac Grebničanke i Grebničani dali potporu Stjepanu Piljiću i listi HDZ-a