Domlječanke i Domlječani za dr. Miću, listu HDZ-a BiH i Stjepana Piljića

E-mail Ispis PDF

stjepan m

Predsjednik OO HSP BiH DomaljevacAnto Iljazović dao potporu Stjepanu Piljiću


DOMALJEVAC, 29.09.2016. godine – U prepunoj dvorani Trgovačkog centra Yimor u Domaljevcu održana je Javna tribina HDZ BiH Domaljevac – Šamac na kojoj je predstavljen Stjepan Piljić budući načelnik općine Domaljevac – Šamac i lista kandidata HDZ BiH za Općinsko vijeće predvođena dr. Matom Hrskanovićem. Nazočne mještane i goste u ulozi domaćima pozdravio je Đuro Koturić Pepa predsjednik Izvršnog odbora temeljnog ogranka HDZ BiH Domaljevac.

Nazočnima se obratio i predsjednik Županijskog odbora HDZ BiH Posavina i aktualni načelnik Općine Orašje gosp. Đuro Topić koji je govorio o snazi HDZ-a BiH kao stožernoj stranci hrvatskoga naroda u BiH koja je u vlasti od Županije Posavske, preko FBiH do Vijeća ministara BiH i Predsjedništva BiH. Takva snaga apsolutno stoji uz budućeg načelnika Stjepana Piljića.

 

Zvonko Iljazović – predsjednik OO HDZ BIH Domaljevac-Šamac i predsjednik Općinskog vijeća Domaljevac-Šamac skrenuo je pozornost na sastav liste kandidata za Općinsko vijeće – liste sastavljene od mladosti i iskustva, od osoba koje su se dokazale svojim vrijednim radom i koji su prepoznatljivi u lokalnoj zajednici. Dalje je govorio o osobinama koje budući načelnik treba imati te dodao kako Stjepan Piljić ima sve to i puno više od toga.

 

Predsjednik Vlade Županije Posavske gosp. Marijan Klaić govorio je o svemu onome što radi Vlada preko njega osobno i preko svojih ministarstava demantirajući tako tvrdnje aktualne općinske vlasti kako je Općina Domaljevac – Šamac zapostavljena od strane županijske Vlade. Na kraju je sve pozvao da daju potporu budućem načelniku Stjepanu Piljiću i listi kandidata HDZ-a BiH kako bi implementacija budućih projekata na području općine Domaljevac – Šamac u budućnosti bila i još bolja.

 

U daljem tijeku Javne tribine predstavljeni su kandidati HDZ BIH za OV Domaljevac - Šamac predvođeni dr. Matom Hrskanovićem koji se i obratio nazočnim Domlječankama, Domlječanima i gostima govoreći o važnosti popravljanja međuljudskih odnosa na području cijele općine, važnim projektima od interesa za sve mještane Domaljevca ali i općine te pobrao gromoglasan pljesak nazočnih.

 

- Tko treba biti načelnik općine, upitao se dr. Hrskanović, a zatim i odgovorio: čovjek s vizijom!

 

Čovjek s vizijom - Stjepan Piljić, budući načelnik općine Domaljevac – Šamac, upoznao je prisutne o projektima iz Izbornog programa za razdoblje 2016. – 2020. i jasnim i uvjerljivim govorom, puno puta prekidan pljeskom nazočnih, ukazao je da samo investicijama i upošljavanjem zajedno možemo doprinijeti ostanku na ognjištima.

 

Nakon izlaganja Stjepana Piljića riječ je dobio predsjednik Općinske organizacije HSP BiH Anto Iljazović te, u svoje osobno ime i u ime kandidata i članova HSP-a BiH Domaljevac - Šamac, dao nedvosmislenu podršku budućem načelniku Piljiću.


svi-stjepan


anto stjepan

 

OO HDZ BIH Domaljevac - Šamac

Odjel za informiranje

 

 


 

 

 

 

YOU ARE HERE: Vijesti HDZ BiH Domaljevac - Šamac Domlječanke i Domlječani za dr. Miću, listu HDZ-a BiH i Stjepana Piljića